For tredje gang inviterer ArtLab Investment Forum lovende oppstartfirmaer til pitching foran et internasjonalt toppanel, blant annet med Kunnskapsverkets assosierte forsker, Manel González Piñero til daglig tilknyttet Universitetet i Barcelona.

Muligheter for alle

ArtLab er en uavhengig italiensk plattform dedikert til å være formidler og møteplass for internasjonale kulturelle og kreative næringer. De er støttet av Fondazione Fitzcarraldo, Media Deals og EU-organisasjonen ECBN, European Creative Business Network.

 

Det tredje møtet finner i år sted i Milano, Italia, 27. juni, hvor oppstartfirmaene vil treffe oppstartinvestorer, stiftelser og et bredt sammensatt utvalg av italienske og europeiske selskaper, kulturorganisasjoner og interessenter. De er spesielt på jakt etter oppstartfirmaer som er:

 

● Aktive innenfor kulturelle og kreative næringer

● Har et klart og tydelig konsept

● Har et klart potensiale og en strategi for vekst

● Har et skalerbart produkt/tjeneste

● Har en engasjert ledergruppe

 

10 utvalgte oppstartfirmaer vil få fem minutter til å presentere sine produkter eller tjenester overfor panelet etterfulgt av en Q & A og tilbakemeldingsrunde. Etter presentasjonen får entreprenørene anledning til å møte potensielle investorer i individuelle en-til-en-møter.

 

I videoen under kan du få et inntrykk av fjorårets utgave av ArtLab Investment Forum.

 

Les mer og se videoen her