Utvalgte arrangementer

Namsos

Skap lønnsomme opplevelser

Innovasjon Norge inviterer til kurs i opplevelsesdesign. Lær hvordan du kan utvikle meningsfulle opplevelser som kan gi økt betalingsvilje, økt verdiskapning, sesongforlengelse og salg til helt nye målgrupper.
Arrangør
Innovasjon Norge
Scandic Rock City Sverres gate 35

Oslo

By:Larm Konferansen 2017

Konferansen er en møteplass for norsk og utenlandsk musikkbransje og består bl.a. av en rekke foredrag, seminarer og debatter på dagtid.
Arrangør
By:Larm
By:Larm Diverse arenaer i Oslo sentrum
Oslo

Introduksjonskurs i varemerke- og designbeskyttelse

Dette er et grunnleggende kurs om sikring av verdiene som ligger i bedriftens varemerker og design.
Arrangør
Patentstyret
Sandakerveien 64
Oslo

Hvilken rolle kan kreativ næring spille i omstillingen av Norge?

Innovasjon Norge inviterer til frokostmøte med diskusjon rundt hvordan virkemiddelapparatet kan bidra til å øke omfanget og betydningen av kreative næringer i øvrig næringsliv. Påmeldingsfrist 02.03.17.
Arrangør
Innovasjon Norge
Innovasjon Norge Akersgata 13
Bergen

På besøk. Evaluering av gjesteoppholdsstøtte for arenaer

Kulturrådet inviterer til lanseringsseminar om rapporten "På besøk. Evaluering av gjesteoppholdsstøtte for arenaer". Rapporten handler om Kulturrådets ordning for støtte til gjesteopphold ved kunst- og kulturarenaer, og det vil bli lagt frem rapportens funn og anbefalinger.
Arrangør
Kulturrådet
Litteraturhuset i Bergen Østre Skostredet 5
Kautokeino

Sametingets kulturnæringskonferanse 2017

Sametinget har lenge vært opptatt av samisk kulturnæring og ønsker gjennom 2017 konferansen å ha fokus på å skape flere levedyktige samiske kulturnæringsbedrifter. Nettverksbygging, kunnskapsdeling, motivasjon og inspirasjon vil være viktige ingredienser under konferansen.
Arrangør
Sametinget
Diehtosiida Hánnuluohkká 45
Trondheim

Kreativt Norge

Work-Work inviterer til åpent møte og diskusjonsforum rundt tema “Kreativt Norge : hvordan kan vi i fellesskap bygge en arena for kreativitet, kultur og næring i Trondheimsregionen?”
Arrangør
Work-Work
Work-Work Munkegata 58

Nordic Showcase

Folkemusikkartister og bransje fra hele Norden samles i Dunkers Kulturhus Helsingborg. Dette er en ypperlig mulighet for kulturnæringer til å bygge nettverk på tross av landegrenser. Fullstendig program kommer på.
Arrangør
Västmanlandsmusiken, Music i Syd, The main organizers of the Världsmusikgala is RFoD, The Nordic Music Export Offices og Musikcentrum Sweden

The Art of Entrepreneurship and The Entrepreneurship of Art

Copenhagen Business School inviterer til seminar hvor forholdet mellom kunst, business og entreprenørskap står i fokus.
Arrangør
Copenhagen Business School

Tidligere arrangementer

Bergen

Arrangørsamling

Konsert- og festivalarrangører i regionen er invitert til arrangørsamling for å diskutere felles problemstillinger som arrangørstøtte, helårsarrangørenes vilkår og økt sasting mot reiseliv.
Arrangør
Brak
Brak-kontoret Georgernes Verft 12
Bergen

Gamework: Researching the Game Industry

Universitet i Bergen inviterer til seminar for å diskutere særtrekk og utfordringer med den glokale spillindustrien.
Arrangør
Universitetet i Bergen
Lauritz Meltzers hus, 9.etg Fosswinckelsgate 6
Bergen

Stormkast 2017

Netlike Research og SYSLA inviterer til dagskonferanse om drivkrefter og teknologier som vil prege fremtiden i blant annet kulturnæringer. Lær deg å utnytte en verden i endring, få nye perspektiver på digitalisering og organisasjonsutvikling.
Arrangør
Netlike Research og SYSLA
USF Verftet Georgernes Verft 12
Oslo

Lansering av nye DOGA

DOGA har gjennom de siste 18 månedene jobbet med å utvikle en solid merkevareplattform, nytt navn, nytt innhold og ny visuell identitet. De er nå klare for å vise dette til samarbeidspartnere som inviteres til frokostmøte.

Arrangør
DOGA
DOGA Hausmanns gate 16
Oslo

Perspektiver på kunsten og kulturens plass i barn og unges liv

Kulturrådet inviterer til innspillsseminar for et nytt forskningsprogram om barn og unge og kunst og kultur. Hvordan kan tilnærminger fra ulike fagtradisjoner spille sammen i utviklingen av nye innsikter på feltet?
Arrangør
Kulturrådet
Nasjonalbiblioteket Henrik Ibsens gate 110
Bergen

Kick-off for ny kunstplan

Bergen kommune invitere aktører fra alle fagfelt til å bidra med erfaringer og ideer i arbeidet med den nye kunstplanen for 2018-2027.
Arrangør
Bergen kommune
USF Verftet Sardinen Georgernes Verft 12
Harstad

Kulturbransjen som medspiller i sentrumsutviklingen

Dette miniseminaret ser på kulturens plass i Harstad, og hvilken betydning det har for sentrumsutviklingen. Innledere er Atle Hauge, leder for Kunnskapsverket, Jan-Erik Kristoffersen, direktør Visit Harstad og Veronica Melå, forlegger og bokskaper.
Arrangør
Innovasjon Norge Arktis og Iliosfestivalen
Galleri NordNorge Normannsgate 1A
Trondheim

Trondheim Calling

Trondheim Calling er en musikkfestival og musikkonferanse. Musikkbransjen fra hele landet samles for å skape nettverk og delta på foredrag om alt fra hvordan selge flere billetter til crowdfunding.
Arrangør
Trondheim Calling
Rockheim Sal, Clarion Livingroom 4, Øra Studio og Festivalbaren,

Hur frigör vi kraften i digitaliseringen?

Tillväxtverket i Östersund inviterer til seminar om hvordan du bedre kan utnytte digitalisering i bedriften din. Det blir mulighet til å legge frem og diskutere prosjektidéer på slutten av seminaret, samt skape nettverk med svenske bedrifter.
Arrangør
Tillväxtverket

Bergen

Internasjonal kulturkraft

Er du nysgjerrig på hvilke muligheter som ligger i internasjonalt kultursamarbeid er dette konferansen for deg. Gjennom to innholdsrike dager i Bergen, 31. januar – 1. februar 2017, ønsker Norsk Kulturforum å bidra til mer kunnskap, bredere nettverk og kompetansedeling for kommuner som vil vite mer om, eller delta i internasjonalt kultursamarbeid.
Arrangør
Norsk kulturforum
Radisson Blu Hotel Bryggen Bryggen 5