Utvalgte arrangementer

Oslo

Sikring av innovasjon i bedriften din

Patentstyret arrangerer gratis frokostmøte for deg som er interessert i å høste gevinster av egen innovasjon.
Arrangør
Patentstyret
Sandakerveien 64
Bergen

Internasjonal kulturkraft

Er du nysgjerrig på hvilke muligheter som ligger i internasjonalt kultursamarbeid er dette konferansen for deg. Gjennom to innholdsrike dager i Bergen, 31. januar – 1. februar 2017, ønsker Norsk Kulturforum å bidra til mer kunnskap, bredere nettverk og kompetansedeling for kommuner som vil vite mer om, eller delta i internasjonalt kultursamarbeid.
Arrangør
Norsk kulturforum
Radisson Blu Hotel Bryggen Bryggen 5

Hur frigör vi kraften i digitaliseringen?

Tillväxtverket i Östersund inviterer til seminar om hvordan du bedre kan utnytte digitalisering i bedriften din. Det blir mulighet til å legge frem og diskutere prosjektidéer på slutten av seminaret, samt skape nettverk med svenske bedrifter.
Arrangør
Tillväxtverket
Bergen

Kick-off for ny kunstplan

Bergen kommune invitere aktører fra alle fagfelt til å bidra med erfaringer og ideer i arbeidet med den nye kunstplanen for 2018-2027.
Arrangør
Bergen kommune
USF Verftet Sardinen Georgernes Verft 12
Bergen

Stormkast 2017

Netlike Research og SYSLA inviterer til dagskonferanse om drivkrefter og teknologier som vil prege fremtiden i blant annet kulturnæringer. Lær deg å utnytte en verden i endring, få nye perspektiver på digitalisering og organisasjonsutvikling.
Arrangør
Netlike Research og SYSLA
USF Verftet Georgernes Verft 12
Bergen

Gamework: Researching the Game Industry

Universitet i Bergen inviterer til seminar for å diskutere særtrekk og utfordringer med den glokale spillindustrien.
Arrangør
Universitetet i Bergen
Lauritz Meltzers hus, 9.etg Fosswinckelsgate 6
Bergen

Arrangørsamling

Konsert- og festivalarrangører i regionen er invitert til arrangørsamling for å diskutere felles problemstillinger som arrangørstøtte, helårsarrangørenes vilkår og økt sasting mot reiseliv.
Arrangør
Brak
Brak-kontoret Georgernes Verft 12

Oslo

By:Larm Konferansen 2017

Konferansen er en møteplass for norsk og utenlandsk musikkbransje og består bl.a. av en rekke foredrag, seminarer og debatter på dagtid.
Arrangør
By:Larm
By:Larm Diverse arenaer i Oslo sentrum
Oslo

Introduksjonskurs i varemerke- og designbeskyttelse

Dette er et grunnleggende kurs om sikring av verdiene som ligger i bedriftens varemerker og design.
Arrangør
Patentstyret
Sandakerveien 64

Nordic Showcase

Folkemusikkartister og bransje fra hele Norden samles i Dunkers Kulturhus Helsingborg. Dette er en ypperlig mulighet for kulturnæringer til å bygge nettverk på tross av landegrenser. Fullstendig program kommer på.
Arrangør
Västmanlandsmusiken, Music i Syd, The main organizers of the Världsmusikgala is RFoD, The Nordic Music Export Offices og Musikcentrum Sweden

Tidligere arrangementer

Tromsø

Visjonsworkshop

NODA inviterer til visjonsworkshop for å utvikle en konkret handlingsplan for hvordan de skal sette Nord-Norge på verdenskartet innen design og arkitektur.Arrangør
NODA
Nordnorsk Design- og Arkitektursenter, 3. etasje Grønnegata 39
Bø i Telemark

Bli en mer bærekraftig bedrift

Innovasjon Norge inviterer til kurs om hvordan din bedrift kan ta ansvar og bli mer lønnsom, gjennom økt fokus på miljø.
Arrangør
Innovasjon Norge
Bø Hotell Gullbringvegen 32

Oslo

Styrketrening i kommunikasjon

Ønsker du å kommunisere bedre og mer effektivt? Med dette kurset vil du oppnå mer styrke og gjennomslagskraft med din kommunikasjon.
Arrangør
Virke
Henrik Ibsens gate 90
Oslo

Hva er det Stockholm gjør som Oslo ikke får til?

Spotify, Minecraft og Max Martin er blant dem som har gjort Stockholm til en stormakt innenfor kulturelle næringer. Hva kan Oslo og Norge lære?
Arrangør
Kunnskapsverket
Kulturhuset Youngstorget 3
Oslo

Lansering av bransjestatistikk

Kulturrådet lanserer tre nye rapporter om bransjenes samlede omsetning i 2015: Musikk, litteratur og visuell kunst i tall og inviterer til presentasjoner av rapportene.

Arrangør
Kulturrådet
Håndverkeren Rosenkrantz' gate 7
Bergen

Hvorfor beskytte gode ideer?

Kunst- og designhøgskolen i Bergen og Design Region Bergen inviterer til åpen forelesning om design- og varemerkebeskyttelse, patentering, markedsføringsloven, opphavsrett, domenenavn, foretaksnavn og bruk av IPR i sosiale medier.
Arrangør
Kunst- og designhøgskolen i Bergen og Design Region Bergen
KHiB Kong Oscarsgt. 62, KHiB Auditoriet, underetasjen
Oslo

#Feiltrinn

Difi sammen med DOGA inviterer for 3. år på rad til #Feiltrinn-konferanse. Det skal bli snakket om hvordan vi kan få bukt med nullfeilskulturen i offentlig sektor og i stedet skape rom for innovasjon.
Arrangør
Difi og DOGA
DOGA Hausmanns gate 16
Oslo

Slik vil vi skape nye industrieventyr i Norge

Samarbeidsrådet for møbel- og interiørdesign (SMI) inviterer til frokostmøte med lansering av temanotat på DOGA. Det vil bli snakket om konkrete forslag til nye og effektive virkemidler som kan bidra til å øke eksport av norske designprodukter.
Arrangør
Samarbeidsrådet for møbel- og interiørdesign
DOGA Hausmanns gate 16
Oslo

Presentasjon uten panikk = god presentasjonsteknikk

Lær hvordan du kan bli en god relasjonsbygger innen kulturelle næringer. Dette kurset bygger på retorikk, mentaltrening og erfaring som foredragsholder.
Arrangør
Virke
Henrik Ibsens gate 90
Oslo

International strategies for Norwegian art

Sentralen inviterer til seminar om norsk kunsteksport. Hva har fungert, og hva bør gjøres for å holde interessen høy for norsk kunst i utlandet? Seminaret retter seg i hovedsak mot det profesjonelle kunstfeltet, samt private og offentlige institusjoner som er interessert i dette tema. Gratis inngang.
Arrangør
Sentralen
Forstandersalen på Sentralen Øvre Slottsgate 3